Купи и дари

Ежегодна дарителска кампания

На 12 и 13 декември (петък и събота) ще се проведе тринадесетото издание на кампанията „Купи и Дари“ – традиционен израз на добрата воля и щедростта в навечерието на наближаващите Коледни празници.

 И в тринадесетото си издание „Купи и Дари” ще събере продукти, които ще бъдат дарени на: децата от Детско психиатрично отделение към УМБАЛ „Св. Марина” и социално слаби семейства от Варна.

 В продължение на два дни:

  12 декември /петък/ – 17:00 – 20:00 ч.

 13 декември /събота/ – 10:00 – 20:00 ч.

 членовете на Ротаракт и Интеракт клубовете в град Варна ще организират набиране на хранителни продукти в следкасовата зона на супермаркети Кауфланд (до МОЛ Варна) и Пикадили Център.

 Ротаракт клуб Варна кани всички варненци да се включат в проекта и да дадат воля на добрината, която носят в сърцата си.

За кампанията:

  Кампанията „Купи и дари”, е идея и проект на Ротаракт клуб – Варна и стартира за първи път през 2008 г. Идеята на проекта е, пазарувайки за себе си, хората да купуват и хранителни продукти за социално слаби семейства от града и за децата от Детско психиатрично отделение към УМБАЛ „Св. Марина”.

Информация за кампанията е публикувана в клубният сайт – www.rotaractvarna.org. След финала на всеки проект, там се изнасят резултатите от даренията и партньорските организации, помогнали за реализирането му.

 Препоръчителни продукти за даряване са: трайни храни – боб, леща, ориз, захар, макарони, юфка, пастет, лютеница, пресни зеленчуци и плодове, натурални сокове, солети, бисквити и соленки, ядки, сушени плодове, компоти, шоколади, вафли, кроасани. Купените продукти се даряват в следкасовата зона на магазините в специални колички с надпис „Купи и дари”, където ще Ви очакват нашите приятели.

Три дни усърдна работа + 30 доброволци = 1.5 тона храна => 15 щастливи семейства и много искрени детски усмивки.

Приятели, бъдете част от нас!


Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/draweuro/public_html/rotaractvarna.org/wp-content/themes/rack/footer.php on line 5